x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La mulţi ani, România! 2013, Piaţa Constituţiei, un nou început

La mulţi ani, România! 2013, Piaţa Constituţiei, un nou început

de Iulia Barbu    |    27 Dec 2012   •   17:26
La mulţi ani, România! 2013, Piaţa Constituţiei, un nou început

Bucureştenii sunt aşteptaţi să întâmpine anul 2013 în Piaţa Constituţei. Vineri, 28 decembrie 2012, Sorin Oprescu, primarul general, va merge în piaţă, de unde va adresa mesajul de “La mulţi ani!”, dar şi invitaţia pentru toţi locuitorii Capitalei la petrecerea organizată de Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB.
De altfel, pe pagina de Facebook, Sorin Oprescu a postat deja un scurt mesaj: “La mulţi ani, Bucureşti! La mulţi ani, România! Împreună pentru un nou început. BUCUREŞTI, 31 decembrie, de la ora 19:00, în Piaţa Constituţiei”.

Aşadar, luni, 31 decembrie 2012, de la ora 19:00, bucureştenii vor putea sărbători trecerea în noul an în Piaţa Constituţiei. Îi aşteaptă un adevărat regal de muzică live, artificii, zeci de mii de oameni pot fi împreună pentru un nou început.
La trecerea dintre ani, cele mai importante trupe româneşti şi cei mai îndrăgiţi artişti autohtoni vor concerta pe scena amplasată în aer liber, în faţa Palatului Parlamentului. Fiecare dintre invitaţi va putea să îşi încânte publicul preţ de 25 de minute. Începând cu ora 19:00 vor urca pe scenă: Antract, Lotus, Direcţia 5, Vunk, Antonia, Lora, Corina, Nelu Ploieşteanu, Grasu XXL, Guess Who, Horia Brenciu, Voltaj.

Concertele încep de la 19:30 cu Antract, Lotus (Cristi Minculescu), Direcţia 5, VUNK, Antonia.  De la ora 22:00 urcă pe scenă Horia Brenciu Orchestra cu invitaţi-surpriză. Fiecare dintre cei cinci invitaţi vor cânta în duet cu Horia Brenciu. Mai apoi, invitaţii le vor aminti celor prezenţi piesele care i-au consacrat. Bucureştiul de altădată se va perinda pe scena din Piaţa Constituţiei. La trecerea dintre ani, la ora 00:00, va avea loc un foc de artificii, iar după aceea atmosfera va fi încinsă de Voltaj.


×