x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 234 de TRENURI ANULATE și 14 linii ferate cu restricții. SITUAŢIA TRANSPORTULUI FEROVIAR

234 de TRENURI ANULATE și 14 linii ferate cu restricții. SITUAŢIA TRANSPORTULUI FEROVIAR

30 Ian 2014   •   09:27
234 de TRENURI ANULATE și 14 linii ferate cu restricții. SITUAŢIA TRANSPORTULUI FEROVIAR

Circulaţia feroviară în sud-estul ţării se desfăşoară în condiţii de ninsoare abundentă şi vânt puternic, fiind necesară intervenţia permanentă cu pluguri şi personal pentru deszăpezirea liniilor şi a instalaţiilor de cale, informează, joi, CFR Călători.

LISTA TRENURILOR ANULATE

'Companiile feroviare CFR şi CFR Călători depun toate eforturile pentru ca liniile feroviare din zona care a fost sub avertizare de Cod Roşu să rămână deschise în continuare circulaţiei în condiţii de siguranţă. CFR Călători cere scuze pentru perturbările apărute în circulaţia trenurilor ca urmare a condiţiilor meteo şi îi roagă  pe toţi pasagerii ca, înainte de călătorie, să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească', se menţionează într-un comunicat al CFR Călători.

Potrivit sursei citate, din cauza condiţiilor meteorologice, trenurile care sosesc sau pleacă în/din Bucureşti din/spre zona care s-a aflat sub avertizare de Cod Roşu pot înregistra întârzieri majore.

Din cauza formării sulurilor de zăpadă, linia ferată Bucureşti - Olteniţa este închisă, iar 15 linii au circulaţia restricţionată, în aceste cazuri intervenindu-se cu utilaje şi personal.

De asemenea, în jur de 235 de trenuri sunt anulate, conform datelor publicate pe site-ul Ministerului Transporturilor.

×