x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 33 de dosare penale, în urma acţiunilor poliţiştilor antidrog pe litoral în minivacanţa de Paşte şi 1 Mai

33 de dosare penale, în urma acţiunilor poliţiştilor antidrog pe litoral în minivacanţa de Paşte şi 1 Mai

02 Mai 2019   •   16:54
33 de dosare penale, în urma acţiunilor poliţiştilor antidrog pe litoral în minivacanţa de Paşte şi 1 Mai

Poliţiştii BCCO, sub coordonarea DIICOT, au organizat în perioada 25 aprilie-1 mai o serie de acţiuni pentru prevenirea şi combaterea consumului şi traficului de droguri de risc şi mare risc pe litoral, în urma cărora au întocmit 33 de dosare penale, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Constanţa transmis joi. 

Potrivit sursei citate, în perioada menţionată zeci de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa (BCCO) au desfăşurat activităţi pentru prevenirea şi combaterea traficului şi a consumului ilicit de droguri, în rândul participanţilor la un festival de muzică electronică organizat din staţiunea Mamaia. 

"Pe perioada desfăşurării activităţilor, au fost legitimate peste 1.300 de persoane, dintre care 415 cetăţeni străini, poliţiştii, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanţa întocmind 33 de dosare penale în contextul în care au fost cercetate 34 de persoane (18 români, 7 britanici, 6 italieni, un german, un bulgar şi un francez)", se arată în comunicatul IPJ. 

În urma probatoriului administrat, patru persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile şi, totodată, poliţiştii au descoperit şi retras din circuitul ilicit mai multe comprimate ecstasy, pliculeţe conţinând cocaină, ketamină, amfetamină, dar şi muguri de cannabis. Acţiunile au fost organizate şi s-au desfăşurat cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări Constanţa şi al jandarmilor, mai precizează sursa citată. AGERPRES

×
Subiecte în articol: dosare penale minivacanţa paste 1 mai