x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 3rei Sud Est in masa

3rei Sud Est in masa

de Dana Ciobanu    |    02 Aug 2005   •   00:00
3rei Sud Est in masa

Proprietarii apartamentelor din blocurile care marginesc Piata Centrala din Navodari au trait ceva emotii in ultima seara a Festop 2005. Decibelii emisi cu generozitate de boxe au primit ca ajutoare cateva minute de bubuituri provocate de artificiile festive, la 1:00 noaptea. Pana la inchiderea oficiala a festivalului, insa, Navodariul a cantat cu mic, cu mare, alaturi de artistii invitati. Ansambluri populare din Turcia, Republica Moldova si Romania au pregatit terenul pentru asteptata aparitie a Sofiei Vicoveanca. Indragita interpreta nu a dat semne de oboseala dupa nunta la care cantase toata noaptea precedenta.

DE NEUITAT. Dupa o incalzire à la Mandinga si La Orchestra de Salsa, cam jumatate din locuitorii orasului, adica vreo 15.000 de persoane au facut cor pentru 3rei Sud Est, trupa care a spart topurile de longevitate in muzica dance romaneasca. Mihai nu va uita cu siguranta ziua in care a cantat in acest oras, pentru ca, doar cu cu cate ore inainte de concert, s-a casatorit. Prezentatoarea galei, Crina Matei, a dat o proba suplimentara de voce, prezentand publicului piesa sa, "Mon reve". Nico i-a urmat pe scena, imbracata foarte sport, cu parul impletit in codite afro si cu o atitudine foarte relaxata, in ciuda tantarilor care pareau ca au facut o pasiune pentru sangele ei. Ultima pe lista artistilor, Nicola, l-a facut pe primarul orasului sa o invite la dans pe Crina Matei, dar a si comis o gafa de proportii. Chiar la finalul showului, inaintea momentului artificiilor, Nicola a multumit orasului... Cernavoda!

CHETA URBANA. Una peste alta, locuitorii orasului Navodari s-au bucurat de Festop precum un copil de o punga plina cu jucarii si dulciuri. Numarul foarte mare de spectatori a confirmat faptul ca era nevoie de un eveniment artistic de amploare in nordul Litoralului.

Facut chiar si cu un buget de avarie: 1,4 miliarde de lei vechi din fondurile Administratiei locale. Li s-au adaugat sponsorizari de 800 de milioane de lei, parte din acesti bani fiind donati de persoane particulare, doar-doar sa vina mai multi artisti la Navodari! (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: observator