x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 9 trenuri au avut întârzieri de până la 190 de minute

9 trenuri au avut întârzieri de până la 190 de minute

03 Sep 2017   •   15:40
9 trenuri au avut întârzieri de până la 190 de minute

Nouă trenuri au avut întârzieri între 40 şi 190 de minute duminică dimineaţă, când o defecţiune la firul de contact între Videle şi Ciolpani a făcut imposibilă continuarea circulaţiei timp de trei ore, anunţă CFR Călători. 

"În cursul acestei dimineţi, în jurul orei 4:00, între Videle şi Ciolpani, din cauza vegetaţiei aduse de vântul puternic pe calea ferată, în firul 1 de contact s-a întrerupt tensiunea. Firul 2 era de asemenea închis pentru lucrările de la infrastructura feroviară", spun reprezentanţii companiei. 

Astfel, până a fost remediată problema şi redeschisă circulaţia (aproximativ ora 7:00), şapte trenuri InterRegio şi două Regio au fost afectate. Acestea au circulat cu întârzieri între 40 şi aproximativ 190 de minute. 

"În situaţia în care pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor, conform Regulamentului de transport pe calea ferată, în vigoare. Ne cerem scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident şi îi asigurăm că toate măsurile întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă", au adăugat oficialii CFR Călători.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: trenuri CFR calatori întarzieri