x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A doua şansă pentru elevii picaţi la BAC

A doua şansă pentru elevii picaţi la BAC

03 Iul 2011   •   12:36

Inscrierea candidatilor pentru cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat se va face intre 11 si 15 august iar evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala la limba romana va avea loc in zilele de 22 si 23 august.

Intre 22 si 24 august vor fi evaluate competentele de comunicare la limba materna, in zilele de 23 si 24 august - la limba de circulatie internationala, iar in zilele de 25 si 26 august - evaluarea competentelor digitale.

Probele scrise vor incepe in data de 29 august cu cea de limba si literatura romana, care va fi urmata in 30 august de cea la limba materna si in 31 august, de proba obligatorie a profilului. In data de 2 septembrie va avea loc proba la alegere a profilului si a specializarii.
Afisarea rezultatelor se va face in 4 septembrie pana la ora 16,00 si tot in aceeasi zi vor putea fi depuse contestatiile. Rezultatele finale vor fi afisate in data de 7 septembrie

Rezultatele la prima sesiune a examenului de bacalaureat vor fi afisate duminica pana la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

In aceeasi zi, intre orele 16,00 si 20,00, vor putea fi depuse contestatiile iar solutionarea acestora se va realiza in perioada 5 - 7 iulie. Afisarea rezultatelor finale are ca termen limita data de 8 iulie.

×