x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A FOST GĂSITĂ ELODIA! Vezi cine i-a dat de urmă

A FOST GĂSITĂ ELODIA! Vezi cine i-a dat de urmă

07 Aug 2012   •   11:02
A FOST GĂSITĂ ELODIA! Vezi cine i-a dat de urmă

Utilizatorii de Facebook dau o mana de ajutor autoritatilor care inca nu au inceput actualizarea listelor electorale. Printre persoanele care nu ar trebui sa se afle pe listele electorale, se numara si avocata Elodia Ghinescu, care a fost declarata decedata. Autoritatile se pare ca au insa o alta parere din moment ce o asteptau pe Elodia sa voteze la referendum.

"Basescu e presedintele mortilor. Elodia Ghinescu este pe listele electorale si vad ca este numarata printre cei 12 milioane de sustinatori ai lui Basescu. In afara de elodia, sunt multi altii, cred ca aproape fiecare dintre noi poate gasi pe liste lui basescu cate o ruda moarta. Basescu nu a castigat acest referendum, ci l-a invalidat prin legi proaste sau rau-intentionate. Majoritatea romanilor vii s-a prezentat la referendum", scrie un utilizator pe Facebook.

Si pe contul de Facebook al Olgutei Vasilescu, un fan al acesteia a postat: "Nu e vrajeala! Colegii de la Brasov au verificat si Elodia Ghinescu e inca in lista electorala. Daca nici de ea nu au aflat institutiile statului ca a murit, ce sa mai zicem de restul decedatilor?".

Prin prezenta pe listele electorale si prin neprezentare (lucru lesne de imaginat!?), Elodia Ghinescu l-a ajutat, din lumea de dincolo, pe Traian Basescu.


×
Subiecte în articol: elodia elodia ghinescu cazul elodia