x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A fost reţinut un suspect principal în cazul crimei din Biserica "Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul" din Focşani

A fost reţinut un suspect principal în cazul crimei din Biserica "Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul" din Focşani

16 Iun 2012   •   22:07
A fost reţinut un suspect principal în cazul crimei din Biserica "Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul" din Focşani
UPDATE 14:18 Magistratii Tribunalului Vrancea au emis mandat de arestare preventiva, pentru 29 de zile, pe numele lui Florentin Puscoiu.
El fusese retinut de procurorii Parchetului Tribunalului Vrancea, dupa mai multe ore de audieri, sub acuzatia de omor calificat.

}n cursul diminetii, anchetatorii au facut perchezitii la locuinta din Focsani a lui Florentin Puscoiu, unde de altfel acesta fusese prins de politisti si dus la audieri.
In urma perchezitiilor, anchetatorii au ridicat din apartament o biblie, mai multe hartii cu pasaje biblice si un biblioraft.
Prezent la perchezitii, suspectul a spus ca nu ii pare rau pentru fapta comisa, ca a urmat porunca Domnului si ca preotul trebuia sa moara.
------------------------------------------------------------------------

Politia vranceana a retinut un suspect principal in cazul crimei din Biserica "Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul" din municipiul Focsani, informeaza ziaruldevrancea.ro.
Potrivit sursei citate, este vorba despre un tanar in varsta de 29 de ani, din cartierul Sud al Focsaniului, care este audiat la aceasta ora de catre politisti. Potrivit unor surse apropiate anchetei, acesta se numeste Florentin Puscoiu si ar fi invocat divinitatea pentru a-si justifica fapta.
Ziaristii vranceni mai arata ca Florentin Puscoiu a fost sofer la brutaria de la Nisprod Focsani, dar si-a dat demisia in urma cu jumatate de an. Acesta locuia la blocurile H din cartierul Sud si a fost ridicat de la domiciliu de un comando de politisti.
Potrivit contului sau de Facebook, Puscoiu era fan PSD, iar in unul dintre albumele foto avea mai multe biserici celebre din Italia.

×