x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A murit DJ DAX, saxofonistul trupei Divertis. Toni Grecu: "Dumnezeu mai greşeşte câteodată"

A murit DJ DAX, saxofonistul trupei Divertis. Toni Grecu: "Dumnezeu mai greşeşte câteodată"

07 Iun 2012   •   07:51
A murit DJ DAX, saxofonistul trupei Divertis. Toni Grecu: "Dumnezeu mai greşeşte câteodată"

Saxofonistul trupei Divertis a incetat din viata, in aceasta dimineata. Dan Nedelcu suferea de cancer. Acesta a fost operat la Spitalul de Urgenta Floreasca in urma cu doi ani, evolutia sa pe termen scurt fiind buna, potrivit linknews.ro.

Ulterior a mai fost opererat inca o data la Viena cu sprijinul financiar al colegilor de breasla.

"Fiind o forma foarte rara dar agresiva de cancer, va trebui sa merg la Viena saptamana urmatoare pentru aceasta a doua operatie intrucat in Romania nu avem specialisti in sarcom. De data aceasta trebuie sa incep radioterapia si chimioterapia imediat pentru a evita agravarea bolii. Medicul oncolog de la Viena spune ca fiind in stadiu incipient, boala este vindecabila, cu conditia sa fie curatata din nou foarte bine zona (printr-o noua operatie) si urmand, preventiv, tratamentul cu citostatice si radiatii locale", scria in 2010 Dan Nedelcu, pe blogul sau.

In ultimele luni, insa, boala lui a recidivat si a ajuns la metastaze, inclusiv la plamani.

"L-am vazut acum trei saptamani, cand am filmat pentru Serviciul Roman de Comedie. Era din ce in ce mai slabit, dar el a cantat pana in ultima clipa. Dumnezeu mai greseste cateodata, mai greseste. A gresit si pentru ca l-a luat pe Dax, cu doua zile inainte ca fiica lui sa implineasca 3 ani", a declarat Toni Grecu, potrivit Stirilor Pro TV. Prietenul in bratele caruia s-a stins a povestit ca, miercuri seara, Dax s-a simtit rau si a chemat medicii, care i-au administrat un calmant. Dupa doar trei ore, insa, a decedat.

Artistul a murit cu cateva zile inaintea aniversarii fiicei sale.




×