x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A MURIT ION BESOIU! Rugămintea emoționantă a actorului către Dumnezeu: "Mă rog să mă adune la dreapta lui fără dureri, fără suferinţă”

A MURIT ION BESOIU! Rugămintea emoționantă a actorului către Dumnezeu: "Mă rog să mă adune la dreapta lui fără dureri, fără suferinţă”

18 Ian 2017   •   12:21
A MURIT ION BESOIU! Rugămintea emoționantă a actorului către Dumnezeu: "Mă rog să mă adune la dreapta lui fără dureri, fără suferinţă”

Actorul Ion Besoiu a murit, astăzi, la Spitalul Fundeni din Capitală, suferind de grave probleme cardiace. 

Anul trecut, la împlinirea vârstei de 85 de ani, Ion Besoiu, cunoscut de toate generaţiile pentru rolul din “Toate pânzele sus, a recunoscut că bătrâneţea îşi spune deja cuvântul şi nu mai poate fi la fel de activ ca altădată.

Citeşte şi A MURIT ION BESOIU! Actorul avea 85 de ani

“Nu mai am destulă energie, sunt mai uzat fizic. Psihic, nu! Încep fiecare zi, cu aceeaşi dorinţă de a trăi cât mai mult. În urmă cu ceva timp am filmat pentru televiziune piesa “Livada cu vişini”, în regia lui Alexander Lustig, şi atunci cred că a fost momentul în care m-am îmbolnăvit. S-a declanşat un puseu de tensiune foarte puternic, a trebuit să stau trei luni de zile în spital. De atunci încerc să fiu mai răbdător cu mine. Frigul mă disperă, gheaţa mă face să alunec. Nu mai e ca altădată. N-aş putea să spun că mă cutremură finalul. Mă rog bunului Dumnezeu să mă adune la dreapta lui fără dureri, fără suferinţă, fără teamă, împăcat cu toate”, a povestit Ion Besoiu, unul dintre cei mai îndrăgiţi actori români, pentru revista Formula As

×
Subiecte în articol: ion besoiu