x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A OMORÂT un om şi a primit 3 ani de închisoare cu SUSPENDARE! Conducea o maşină furată, fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice

A OMORÂT un om şi a primit 3 ani de închisoare cu SUSPENDARE! Conducea o maşină furată, fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice

08 Noi 2013   •   21:10
A OMORÂT un om şi a primit 3 ani de închisoare cu SUSPENDARE! Conducea o maşină furată, fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice

A ucis o femeie şi i-a rănit pe soţul şi fiica acesteia, în timp ce conducea o maşină furată, fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice, iar apoi a fugit de la locul accidentului. Infracţiuni grave, fiecare în parte, şi totuşi, comiţând toate faptele enumerate,un tânăr din Bacău a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare CU SUSPENDARE!
Judecătoarea cazului a decis că acuzatul beneficiază de circumstanţe atenuante şi că, în aceste condiţii, nu trebuie săi execute pedeapsa.

Pe 26 octombrie 2012, beat, fără permis de conducere, Daniel Olătuc din Bacău s-a suit la volanul unei maşini furate şi a plecat la drum.
La un moment dat a pierdut controlul maşini şi a intrat cu viteză într-un alt autoturism. Pasageri în maşina acroşată, o femeie a murit pe loc, iar soţul ei a fost grav rănit.
După ce a realizat ce a făcut, Daniel Olătuc a fugit de la locul accidentului, predându-se poliţiei la câteva ore după accident.
Pe numele lui, procurorii au întocmit o listă lungă de acuzaţii: ucidere din culpă, vătămare corporală gravă, conducerea unei maşini furate, sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere, fugă de la locul accidentului.
Şi pentru toate acestea, judecătorii au decis că o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare este suficientă. Asta în condiţiile în care Codul Penal prevede o pedeapsă de la 5 la 15 ani de închisoare pentru conducere în stare de ebrietate urmat de producerea unui accident moral.
Sursa: antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident