x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A profanat mormântul părinţilor pentru că nu i-a plăcut crucea pusă de fratele său

A profanat mormântul părinţilor pentru că nu i-a plăcut crucea pusă de fratele său

de Paul Ciurari    |    14 Aug 2012   •   17:43
Cearta dintre frati, despre care isi iubeste mai mult parintii, poate continua chiar si dupa moartea acestora. Parasca Vasile si Ioan sunt doi frati din orasul Vicovu de Sus, in varsta de 45 si respectiv 53 de ani. Tatal celor doi a parasit aceasta lume inca din 1989, iar mama lor a decedat in 2007.
Vasile, in varsta de 45 de ani, a fost cel care s-a ocupat de inmormantarile parintilor, iar sambata trecuta a reusit sa puna la capataiul acestora o piatra funerara. Numai ca, la inceputul acestei saptamani, cand Vasile a trecut pe la cimitir, a gasit crucea deteriorata, sau mai precis ciobita in mai multe locuri in urma unor lovituri de ciocan. Barbatul a anuntat autoritatile cu privire la faptul ca cineva a profanat mormantul parintilor sai, iar oamenii legii au inceput sa faca cercetari. Suspectul a fost identificat la scurt timp in persoana lui Parasca Ioan, care nu se afla in cele mai bune realtii cu fratele sau Vasile si care este cunoscut ca un frecvent consumator de bauturi alcoolice.
Ioan a recunoscut faptul ca s-a dus la cimitir cu un ciocan si ca a distrus crucea parintilor. A motivat gestul sau prin faptul ca si-a iubit foarte mult mama si tatal si ca nu a fost de acord cu modul in care au fost inmormantati acestia.
In cauza politistii au deschis un dosar de cercetare penala fata de Parasca Ioan sub aspectul savarsirii infractiunii de profanare de morminte, urmand sa se dispuna procedural.

×