x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A ramas gravida cu ginerele ei

A ramas gravida cu ginerele ei

de Cristian Petru    |    04 Oct 2005   •   00:00
A ramas gravida cu ginerele ei

Casandra a crescut la orfelinat. S-a maritat cu Costel, dar nu a avut viata buna cu el. Acum, la 45 de ani, s-a indragostit de ginerele ei, cu care a ramas si insarcinata.

Unele povesti par rupte din filme. Si totusi viata iti ofera surprize la care nu te poti astepta. Casandra a fost un copil ghinionist. A fost parasita de parinti si a crescut la orfelinat in Tulcea si apoi in Curtea de Arges. A facut 12 clase ajutatoare si, la 21 de ani, Casandra a vrut sa-si cunoasca parintii. A dat anunt intr-un ziar, si asa si-a gasit parintii, dar nici unul nu a vrut-o. "Am aflat ca am o matusa din partea mamei in satul Targul Bujor. Asa ca am plecat la ea. Dar si aceasta femeie era rea cu mine. Ma trimitea la munca si apoi imi lua banii", povesteste Casandra. Cat tanara muncea prin sat "s-a uitat" dupa Costel, care, dupa doar o luna, a venit acasa la matusa Lucia si a intrebat-o pe Casandra daca "vrea sa fie a lui". Casandra a spus ca da, asa ca in 1984 cei doi s-au luat. Si a doua zi dupa nunta, Costel a batut-o prima data.

AJUTOR. Eugenia vrea ca mama ei, Casandra, sa se impace cu Maricel

INCERCARI. Casandra nu a avut un trai bun cu Costel. Acesta o batea si o obliga sa-i faca sex oral. Barbatul nu putea sa aiba copii si, crezand ca o sa aiba un trai mai bun cu el, Casandra s-a hotarat sa infieze un copil, asa ca a luat-o pe Eugenia de la orfelinat cand micuta avea doar 6 ani. Costel insa nu s-a linistit si se purta rau si cu fetita. Anii au trecut, si Eugenia a crescut. S-a facut o fata frumoasa, blonda cu ochii albastri. A facut XII clase si vrea sa se faca dansatoare, si pentru asta cauta anunturi in ziare. In 2004, la o inmormantare, Casandra a vazut un baiat tanar care i-a placut. Acesta venise impreuna cu prietenul Eugeniei. Eugeniei i-a placut si ei de Maricel si, dupa doua saptamani, s-au luat si s-au mutat in casa parintilor ei. "Eugenia nu tinea prea mult la Maricel si nici el nu o prea iubea. In schimb, eu il iubeam la infinit, iar el a simtit asta". Intr-o seara cand Costel dormea, iar Eugenia se uita la televizor, Maricel mi-a spus sa ma duc in camera din mijloc si sa ma prefac ca lucrez la o plapuma. Maricel a venit la mine si atunci am facut dragoste prima data, adica in ianuarie anul asta", spune Casandra.

DESPARTIRE. Dupa acea noapte, femeia i-a spus lui Maricel ca a fost o greseala ce s-a intamplat si ca nu va mai exista si o a doua oara. Maricel i-a povestit aventura Eugeniei, spunandu-i insa ca el a fost violat de Casandra. De rusine, femeia a vrut sa se sinucida si a baut "apa tare". A scapat cu viata, dar a fost nevoita sa stea in spital noua zile. Dupa ce s-a intors din spital, Casandra a continuat relatia cu Maricel. Ea ii spala hainele, ii gatea si ii facea rost de bani pentru tigari. Eugenia nu avea grija de Maricel si pana la urma s-a si despartit de el, pentru ca i se parea "urat si rapanos". Maricel i-a spus Casandrei ca, daca il ajuta sa se impace cu Eugenia, vor fi fericiti toti trei. Eugenia insa nu l-a mai vrut.

SURPRIZA. Dupa ce Eugenia s-a despartit de Maricel, Casandra si-a dat seama ca a ramas insarcinata. Cu ginerele ei. Acesta insa nu voia sa mai stie nimic de cele doua femei. Maricel nu mai voia sa admita ca a avut o relatie cu Casandra. Ea l-a cautat la stana din Targul Bujor unde el lucra, fiind cioban. Nu vrea sa renunte la Maricel. Si a spus asta intregului sat. Costel, sotul Casandrei, a intentat divort. Acum sunt separati, dar traiesc in aceeasi curte. Nici Eugenia nu a vrut sa mai stea cu mama ei, pentru ca toata lumea o barfea pe Casandra, asa ca fata a ramas cu tatal ei.

GHINIOANE. Maricel, convins ca i se fac vraji, a pus niste baieti sa o bata pe Casandra. Iar un vecin, stiind despre iubirea pe care Casandra i-o poarta lui Maricel, a vrut sa profite. A intrat noaptea in camera ei pretinzand ca este Maricel, femeia l-a primit, dar, cand si-a dat seama ca de fapt nu este cel pe care il iubea, l-a gonit. Vecinul insa a lovit-o si a violat-o. Casandra i-a povestit fiicei ei ce a patit, fiindca ele sunt foarte apropiate. Femeia spune ca a renuntat la sarcina fiindca nu s-ar fi descurcat cu banii, cu toate ca fiica ei a incurajat-o sa pastreze copilul. Eugenia nu are nimic impotriva relatiei dintre mama ei si Maricel si chiar a incurajat-o pe Casandra sa scrie la "Din Dragoste". De fapt, Casandra a rugat-o pe fiica sa-i scrie scrisoarea si i-a promis ca-i da toti banii pe care trebuie sa-i primeasca ea de la oamenii la care a muncit: 1.700.000. Casandra vrea sa-i trimita un mesaj de iubire lui Maricel si vrea ca echipa de la "Din Dragoste" sa-l convinga sa se intoarca la ea. Raspunsul lui Maricel, precum si intreaga poveste a celor doi, in seara aceasta, de la 20:30, la "Din Dragoste", la Antena 1.
×
Subiecte în articol: costel mass-media casandra maricel