x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A suferit arsuri grave pe jumătate din suprafața corpului, după ce țigara electronică a explodat în timp ce dormea

A suferit arsuri grave pe jumătate din suprafața corpului, după ce țigara electronică a explodat în timp ce dormea

18 Ian 2016   •   16:39
A suferit arsuri grave pe jumătate din suprafața corpului, după ce țigara electronică a explodat în timp ce dormea

Kevin Woodward și-a lăsat la încărcat țigara electronică Eleaf iStick peste noapte, dar a fost trezit de senzația că cineva i-a aruncat o „torță aprinsă” spre față.

E-țigareta explodase lângă el, în timp ce dormea.

A reușit să stingă focul cu ajutorul unei pături și a fost transportat de urgență la spital pentru a primi ajutor. Suferise arsuri pe față, brațe și mâini. „M-am trezit și partea dreaptă a corpului era în flăcări”, a declarat bărbatul.

„Nu mi-am dat seama de ce se întâmpla , a fost ca un film de groază. Când am conștientizat cât de gravă este situația, am reușit să arunc o pătură pe foc, am deschis ferestrele și am scos copiii din casă.”

Kevin Woodward se află la spital, iar medicii estimează că procesul de vindecare va dura cel puțin șase luni. Totuși, nu se poate gândi decât la faptul că micuții lui au fost puși în pericol.

Potrivit metro.co.uk, bărbatul a depus o plângere împotriva companiei chinezești care a produs țigara electronică, Eleaf iStick.
 

×