x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A vrut să plece din supermarket cu cumpărături de 2.000 de lei, fără să plătească

A vrut să plece din supermarket cu cumpărături de 2.000 de lei, fără să plătească

18 Dec 2018   •   17:43
A vrut să plece din supermarket cu cumpărături de 2.000 de lei, fără să plătească
Sursa foto: Diana Oros

O femeie de 29 de ani, din Reşiţa, a încercat să plece, marţi, cu căruciorul plin de cumpărături în valoare de 2.000 de lei, dintr-un supermarket, fără să plătească.
"Cei mai mulţi alegem să facem cumpărături din supermarketuri, dar regula este să ieşim cu ele din magazin prin dreptul caselor, pentru a le plăti. Există anumiţi cetăţeni, însă, care nu respectă acest lucru şi evită, prin diferite metode, casele de marcat. În acest caz s-a aflat şi o doamnă în vârstă de 29 de ani, din Reşiţa, care după ce şi-a încărcat căruciorul cu tot ceea ce este necesar pentru sărbători, în valoare de 1.934 lei, a încercat să sustragă bunurile, ieşind din magazin pe calea de intrare a clienţilor", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, Marius Săndulescu. 
În coş se aflau băuturi alcoolice, articole cosmetice, detergenţi de vase, articole de menaj şi jucării, în valoare de aproape 2.000 lei. 
Vigilenţa agentului de pază a făcut posibil ca femeia să nu scape, la faţa locului fiind chemaţi jandarmii, care i-au întocmit actele premergătoare cercetării penale. 

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: supermarket resita