x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aberaţie absolută: maşinile de deszăpezire s-au întors de la Şoseaua de Centură pentru că nu aveau roviniete!

Aberaţie absolută: maşinile de deszăpezire s-au întors de la Şoseaua de Centură pentru că nu aveau roviniete!

de Robert Veress    |    26 Ian 2012   •   08:29
Aberaţie absolută: maşinile de deszăpezire s-au întors de la Şoseaua de Centură pentru că nu aveau roviniete!

UPDATE 14:15 - In timpul sedintei din aceasta dimineata, a comandamentului de iarna, primarul Capitalei i-a atras atentia reprezentantului Politiei Rutiere in legatura cu situatia creata de un politist de la Brigada Rutiera care nu a permis utilajelor de deszapezire sa intre pe Soseaua de Centura deoarece nu aveau rovieniete.

"Azi noapte, drumul era inzapezit in dreptul Aeroportului Otopeni, iar utilajele de la Administratia Drumurilor erau prinse in circulatia rutiera. Am trimis niste baieti de la noi... E cineva de la politia rutiera aici? (primeste raspuns afirmativ, n.r.) Voiam sa va multumesc respectuos ca dupa ce abia am adunat doua utilaje, am avut o mare problema. Am fugit sa cumparam roviniete. Ba baieti! E ca in filmele cu prosti. Vreau sa zic ca sunt utilaje de deszapezire, respectam legea, dar putea sa le cumpere si unul dintre baietii astia tineri ai mei dimineata... Nu-l trimiti, dom'le, pe ala pe viscolul ala... Eu am fost acolo. Nu va spun din filme. Vorbiti cu ofiterii si subofiterii din politie. Daca vreti sa ne luati la misto cu chestiile astea, atunci sa stii ca stiu si eu sa ma port la fel. Nu e timp pentru asa ceva. O ora si jumatate... Au ramas si ei in zapada si au venit si i-au tras cu masinile cei de la CNADR si abia pe urma au deszapezit bucata aia nenorocita de drum, sa ajunga lumea la aeroport", a spus Oprescu, potrivit RTV.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a anuntat azi dimineata, la comandamentul de deszapezire, ca masinile de deszapezire au facut cale intoarsa in momentul in care au ajuns la Soseaua de Centura, intrucat nu aveau achitate taxa de drum – celebrele roviniete.

Asadar, masini si oameni au ramas blocati in trafic, pentru ca cei care ar fi trebuit sa degajeze drumul n-au facut-o, prevalandu-se de lipsa rovinietelor.

×
Subiecte în articol: masini deszapezire roviniete