x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Abonamentul Jurnalul Plus

Abonamentul Jurnalul Plus

24 Apr 2007   •   00:00

Dragi Abonati,in urma scrisorilor voastre sosite la redactie legate de aparitiile speciale ale Jurnalului National (CD-uri si DVD-uri de colectie, carti, dictionare, ghiduri), am diversificat oferta de abonamente astfel incat sa puteti opta pentru

Dragi Abonati, In urma scrisorilor voastre sosite la redactie legate de aparitiile speciale ale Jurnalului National (CD-uri si DVD-uri de colectie, carti, dictionare, ghiduri), am diversificat oferta de abonamente astfel incat sa puteti opta pentru varianta care vi se potriveste cel mai bine.
  • Jurnalul National Din aprilie 2007 veti putea alege intre doua forme de abonament, in functie de preferintele voastre:

    Abonamentul clasic la Jurnalul National. Este abonamentul pe care il stiti si cu care v-ati obisnuit pana acum. El va aduce sapte editii ale Jurnalului National in fiecare saptamana si toate suplimentele tiparite ale ziarului (Editia de Colectie, Jurnalul de sanatate, Jurnalul de bucatarie, Jurnalul casei mele, Jurnalul tv si Jurnalul digital). Pentru acest abonament platiti, ca si pana acum, 16 lei pe luna, beneficiind astfel de o reducere de aproximativ 50% fata de pretul cu care ati cumpara doar ziarul si suplimentul de la chiosc.

    Abonamentul Jurnalul PLUS. Este noul abonament care va aduce acasa, IN PLUS, si toate APARITIILE SPECIALE: CD-uri si DVD-uri de colectie, carti, dictionare, ghiduri. Pentru acest tip de abonament platiti 26 de lei pe luna, beneficiind astfel de o reducere substantiala fata de pretul pachetului la chiosc. OFERTA SPECIALA JURNALUL PLUS. Daca va abonati la JURNALUL PLUS PE 12 LUNI primiti cadou toate aparitiile speciale ale Jurnalului National. Platiti pretul normal de abonament (192 lei) si primitii abonamentul JURNALUL PLUS. OFERTA LIMITATA: Numai in luna aprilie!

    Transformati-va abonamentul JURNALUL NATIONAL in abonamentul JURNALUL PLUS!

    Daca aveti un abonament activ la Jurnalul National, vi-l puteti transforma DOAR in cursul lunii aprilie in abonament la Jurnalul PLUS!

    CUM FACETI ACEST LUCRU? Foarte simplu: platiti doar diferenta pentru lunile neachitate pana in martie 2008 inclusiv la pretul de 16 lei pentru fiecare luna.
  • Exemplul 1: aveti un abonament activ pana in iunie 2007 inclusiv. Platiti diferenta lunilor ramase pana in martie 2008 la tariful Jurnalul National (adica 9 luni: iulie 2007-martie 2008) si veti trece la abonamentul Jurnalul Plus incepand din luna aprilie 2007. Aparitiile speciale vor sosi prin posta incepand cu luna mai, iar pentru luna aprilie Jurnalul National vi le va expedia prin colet postal.
  • Exemplul 2: aveti un abonament activ pana in aprilie 2007 inclusiv. Platiti diferenta lunilor ramase pana in martie 2008 la tariful Jurnalul National (adica 11 luni: mai 2007-martie 2008) si veti trece la abonamentul Jurnalul Plus incepand din luna aprilie 2007 (pentru luna aprilie prin colet postal).

    ATENTIE!
    Toti cititorii care si-au facut deja abonamente pe 12 luni la Jurnalul National (ianuarie-decembrie 2007) trec automat si fara nici un efort, incepand din luna aprilie, la abonamentul JURNALUL PLUS! Alte informatii: 021-318.20.28 sau plus@jurnalul.ro

    Nota: Toate preturile exprimate reprezinta valoarea abonamentelor, la care se adauga taxele de expeditie, in functie de compania prin care contractati abonamentul.
  • ×