x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident de motocicletă. Un cunoscut campion român a fost spulberat de o şoferiţă!

Accident de motocicletă. Un cunoscut campion român a fost spulberat de o şoferiţă!

29 Iul 2018   •   19:02
Accident de motocicletă. Un cunoscut campion român a fost spulberat de o şoferiţă!
Sursa foto: Orientaly/Getty Images/iStockphoto

Un fost campion de schi alpin român şi salvamontis, a încetat din viaţă în urma unui tragic accident rutier. În timp ce se afla pe motocicletă, acesta a fost spulberat de o şoferiţă care nu a oprit în intersecţie la indicatorul de STOP. Nae Stinghie avea 64 de ani.

Acesta a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Braşov, însă nu a supravieţuit. Nae Stinghe a murit la spital, vineri.

Salvamont România şi Salvamont Poiana Braşov au postat pe paginile de Facebook mesaje de adio pentru Nae Stinghe, scrie Cancan.

 

„Nicolae (Nae) Stinghe, un adevarat om de munte , veteran Salvamont Romania , salvator montan în perioada anilor 1970-2000 în Salvamontul braşovean a plecat dintre noi să reîntregească echipa de salvatori îngeri care, şi din ceruri, continuă să vegheze crestele munţilor. Sincere condoleanţe familiei şi colegilor de echipă !, scrie Salvamont România.

 

„Vă anunţăm, cu profund regret, trecerea la cele veşnice a lui Nicolae (Nae) Stinghe, om de munte pasionat, salvator montan al generatiilor trecute, sau operator al maşinilor de bătut zăpada, de a cărui muncă s-au bucurat turiştii veniti să schieze în staţiunea braşoveană”, a transmis şi Salvamont Poiana Braşov.

Nae Stinghe era extrem de iubit şi respectat de oamenii muntelui. Era căsătorit şi avea doi băieţi, Răzvan şi Daniel, ambii sportivi şi iubitori ai muntelui.

Pe paginile de socializare ale celor doi băieţi curg mesajele de condoleanţe.

„Am pierdut un suflet mare, un om deosebit, un tată minunat. Un om care a lăsat multă durere printre noi şi un gol care nu se va mai umple niciodată, a scris Daniel, cu durere, pe pagina lui de Facebook.
Înmormântarea lui Nae Stinghe va vea loc marţi, de la ora 16.00, la Biserica Sf.Treime din Scheii Braşovului.

×
Subiecte în articol: Nae Stinghie