x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi brăileni, spitalizaţi după ce au făcut accident cu un dric furat

Doi brăileni, spitalizaţi după ce au făcut accident cu un dric furat

07 Ian 2014   •   17:04
Doi brăileni, spitalizaţi după ce au făcut accident cu un dric furat

Doi brăileni de 22, respectiv 14 ani au ajuns la spital după ce dricul pe care îl furaseră a derapat de pe drum, a lovit un pom şi s-a rostogolit pe câmp, informează actualbr.ro.

A. Marian, de 22 de ani, este angajatul unei firme de pompe funebre din oraşul Brăila. Deşi nu are permis de conducere, tânărul s-a urcat la volanul dricului firmei şi a pornit la plimbare însoţit de un prieten minor, de 14 ani.

În plimbarea lor cu dricul, tinerii au ieşit din municipiul Brăila şi au mers mai multe zeci de kilometri. În raza comunei Chişcani, unde carosabilul era ud, tânărul de 22 de ani a pierdut controlul volanului şi a izbit dricul de un pom, automobilul rostogolindu-se apoi pe câmp.

Ambii tineri au suferit leziuni multiple şi se află în prezent la secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Judeţean Brăila.

Poliţiştii nu l-au putut testa pe şofer cu aparatul etilotest, pentru că a fost găsit inconştient. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge la spital, urmând să fie urmărit penal pentru furt calificat, conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă. 

×
Subiecte în articol: dric accident Braila