x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE / Accident GRAV pe A1! Un microbuz plin de pasageri s-a răsturnat la kilometrul 24

UPDATE / Accident GRAV pe A1! Un microbuz plin de pasageri s-a răsturnat la kilometrul 24

13 Apr 2016   •   10:29
UPDATE / Accident GRAV pe A1! Un microbuz plin de pasageri s-a răsturnat la kilometrul 24

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că în urma accidentului de microbuz produs pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 24, au fost transportaţi cu echipajele de ambulanţă la spitalele din Bucureşti doi copii şi patru adulţi, cu răni uşoare.

"ISU Giurgiu a intervenit la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare din localitatea Bolitin Deal şi cu un echipaj SMURD din localitatea Mihăileşti, cu care au fost preluaţi răniţii", a precizat reprezentantul ISU.

Potrivit acestuia, nu a fost nevoie de intervenţie pentru descarcerarea victimelor, iar la faţa locului s-a deplasat şi un elicopter SMURD, dar nu a fost necesar ca vreuna dintre victime să fie preluate pentru transport cu acest aparat.

Cristian Virag a mai precizat că accidentul s-a produs miercuri dimineaţă pe sensul de mers spre Bucureşti, iar microbuzul respectiv a fost găsit de echipele de intervenţie răsturnat în afara părţii carosabile, într-un şanţ de lângă autostradă.

Potrivit Biroului Poliţiei Autostrăzi, în microbuz se aflau 17 pasageri, fiind vorba de un grup de copii care se întorceau dintr-o excursie în străinătate. Autovehiculul s-a răsturnat în urma unei explozii la unul din pneurile din spate, ceea ce a făcut ca şoferul să piardă controlul maşinii.

Microbuzul în care se aflau grupul de copii a fost luat de la Vâlcea, după ce autovehiculul cu care au călătorit iniţial a avut o defecţiune.

Sursa: Agerpres

ŞTIREA INIŢIALĂ - Un grav accident de circulaţie s-a produs miercuri dimineaţă pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 24.

Dintre cele 17 persoane care erau în microbuz, şase au fost rănite. Starea lor este stabilă. Un copil a fost dus cu un elicopter SMURD la spital, informeaza digi24.ro.

A fost declanşat planul roşu de intervenţie.

La faţa locului sunt şapte echipaje de intervenţie.

Nu a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

Din primele informaţii, cauza accidentului ar fi viteza excesivă.

Traficul rutier pe A 1 este blocat, pe sensul de mers dinspre Piteşti spre Bucureşti.

Sursa: realitatea.net

×
Subiecte în articol: accident autostradă microbuz copii