x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE / Accident grav pe Centura Capitalei, soldat cu un mort și un rănit!

UPDATE / Accident grav pe Centura Capitalei, soldat cu un mort și un rănit!

16 Dec 2015   •   20:38
UPDATE / Accident grav pe Centura Capitalei, soldat cu un mort și un rănit!
Sursa foto: FOTO - Arhivă
UPDATE - Circulaţia pe sensul Mogoşoaia - Tunari al şoselei de centură a Capitalei s-a reluat, pe o singură bandă, după ce fusese oprită în urma unui accident rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule, soldat cu decesul unei persoane.

Pe sensul opus, traficul este deviat, provizoriu, prin oraşul Otopeni, informează un comunicat al Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române remis miercuri AGERPRES.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada, două autovehicule s-au ciocnit frontal miercuri, pe şoseaua de centură a Capitalei, pe podul de la Otopeni, în urma accidentului două persoane fiind rănite grav, dintre care una a decedat ulterior.

Știrea inițială - Circulaţia rutieră pe şoseaua de centură a Capitalei este oprită pe ambele sensuri pe podul de la Otopeni, în urma unui accident rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

Potrivit sursei citate, două autovehicule s-au ciocnit frontal, iar două persoane au fost rănite grav, dintre care una a decedat ulterior.

De asemenea, în accident au mai fost implicate şi alte autoturisme, traficul fiind în totalitate blocat.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: accident centura capitalei otopeni