x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident grav pe DN1: un copil mort, alte cinci persoane rănite

Accident grav pe DN1: un copil mort, alte cinci persoane rănite

01 Mai 2010   •   00:00
Accident grav pe DN1: un copil mort, alte cinci persoane rănite
Sursa foto: /Antena3.ro

Un copil de 4 ani a murit, într-un accident în lanţ produs pe DN1, la ieşire din Corbeanca. Sora victimei - un bebeluş de 4 luni - şi patru adulţi au fost grav răniţi şi primesc îngrijiri la spitalul Floreasca. Totul, din cauza unui şofer grăbit. În total, cinci maşini au fost implicate în carambol.

Accidentul s-a produs în momentul în care unul dintre şoferi a încercat să intre cu maşina într-o depăşire, fără să se asigure. Autoturismul s-a izbit de o altă maşină care circula din sens opus. Alte trei autoturisme au fost implicate în accident.

Fetiţa de doar câteva luni a fost adusă de urgenţă cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală. Ea a suferit un traumatism cranio-cerebral grav. Medicii spun că au reuşit să o stabilizeze însă, starea ei este critică.

Celelate victime, două femei şi un bărbat, sunt şi ele internate tot la Spitalul Floreasca. Una dintre femei a suferit un traumatism toracic, iar cealată o fractură de bazin. Bărbatul are un politraumatism abdominal şi ar putea fi operat.

În accidentul de pe DN 1 au fost implicate, în total, cinci maşini. Circulaţia rutieră din zonă a fost întreruptă timp de două ore.




Antena 3

×
Subiecte în articol: observator