x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident la Galați: Un șofer băut a intrat pe contrasens și a rănit cinci persoane

Accident la Galați: Un șofer băut a intrat pe contrasens și a rănit cinci persoane

18 Aug 2019   •   11:39
Accident la Galați: Un șofer băut a intrat pe contrasens și a rănit cinci persoane

Şase persoane au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galați în urma unui accident rutier petrecut noaptea trecută pe DJ 251, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, Gabriela Costin. Un bărbat de 44 ani, aflat la volanul unui autoturism care circula dinspre Schela către Smârdan, a intrat într-o depăşire neregulamentară şi a pătruns pe contrasens lovind frontal un alt autoturism, condus de o femeie de 32 ani.
În urma impactului, şoferul de 44 ani şi trei pasageri din maşina sa au fost răniţi, precum și şoferiţa aflată la volanul autoturismului care circula regulamentar şi o persoană de 47 de ani, aflată în autoturismul acesteia.

La locul accidentului au intervenit echipaje ISU, SMURD şi ale Ambulanţei Galaţi, iar circulaţia a fost blocată pe timpul cercetării la faţa locului.

Şoferul vinovat a fost testat şi avea o concentraţie alcoolică de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii i-au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident galaţi