x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ACCIDENT "MISTERIOS"/Fiul jurnalistului Roşca Stănescu, audiat de poliţie

ACCIDENT "MISTERIOS"/Fiul jurnalistului Roşca Stănescu, audiat de poliţie

de Mara Raducanu    |    29 Dec 2008   •   00:00

Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu, a fost audiat ieri de poliţişti, în legătură cu accidentul produs sâmbătă, în zona Barbu Văcărescu din Capitală.



Maşina înmatriculată cu numărul B-81-SNT pe numele său a accidentat mortal un bărbat pe trecerea de pietoni. Fost deputat de Tulcea, Mircea Stănescu le-a declarat poliţiştilor că nu el se afla la volanul maşinii în momentul producerii accidentului. Cu toate acestea, există martori care afirmă că imediat după accident de la volanul autoturismului Mercedes ar fi coborât un bărbat. Însă poliţiştii sosiţi la locul accidentului susţin la rândul lor că  au găsit acolo o femeie care a mărturisit că ea conducea maşina. Aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind "zero".

CINE MINTE?
Numărul de înmatriculare al maşinii implicate în accident seamănă cu cel al autoturismelor aparţinând Senatului României. Poliţia neagă însă faptul că maşina ar fi de la Senat. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat că se fac verificări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare ce va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Penale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Accidentul a avut loc în jurul orei 21:00, pe Bulevardul Barbu Văcărescu. Un autoturism a depăşit o altă maşină pe linia de tramvai şi a lovit un bărbat chiar pe trecerea de pietoni. Victima, care nu a fost identificată, a fost proiectată zeci de metri pe asfalt. Bărbatul a murit pe loc.

×
Subiecte în articol: observator