x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident pe A2: Persoana încarcerată a fost salvată

Accident pe A2: Persoana încarcerată a fost salvată

03 Sep 2016   •   14:54
Accident pe A2: Persoana încarcerată a fost salvată

Bărbatul care a rămas încarcerat în urma accidentului rutier ce a avut loc sâmbătă pe autostrada A2 a fost scos dintre fiarele contorsionate de echipele de salvare, a anunţat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

Persoana care a fost descarcerată este în stare conştientă, stabilă.

Potrivit sursei citate, la operaţiunea de salvare au fost utilizate perne pneumatice pentru a se realiza accesul sub cabina tirului răsturnată peste autoturism.

Un accident rutier s-a produs sâmbătă pe autostrada A2, la kilometrul 34, unde un TIR care venea dinspre Constanţa a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat peste un autoturism. Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a informat că un bărbat a rămas încarcerat în urma impactului. O altă persoană a fost rănită şi prezintă escoriaţii, fiind în stare conştientă.

Potrivit sursei citate, cabina tirului, care transporta grâu ambalat în saci, s-a răsturnat peste autoturism.

La locul accidentului au fost trimise două autospeciale de stingere, un detaşament special de salvatori cu o autospecială de descarcerare grea şi două ambulanţe SMURD. De asemenea, a fost trimis şi un elicopter SMURD.

Circulaţia pe sensul către Constanţa al autostrăzii A2 a fost întreruptă în zona localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi. Pe sensul de mers către Bucureşti, traficul se desfăşoară îngreunat, pe o singură bandă, iar pe sensul către Constanţa, circulaţia este întreruptă, poliţiştii rutieri deviind autovehiculele pe drumul vechi, a informat Centrul Infotrafic.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident a2