x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident pe DN1: O persoană a murit după ce un autobuz în care se aflau zece militari s-a lovit frontal cu un microbuz

Accident pe DN1: O persoană a murit după ce un autobuz în care se aflau zece militari s-a lovit frontal cu un microbuz

31 Ian 2012   •   05:44
Accident pe DN1: O persoană a murit după ce un autobuz în care se aflau zece militari s-a lovit frontal cu un microbuz

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite grav, in aceasta dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit cu un autobuz. Accidentul s-a produs pe DN 1, la iesirea din Predeal.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Rutiere Brasov, Cosmin Giosanu, accidentul s-a petrecut la kilometrul 138 al DN 1, dupa ce un microbuz inmatriculat in Covasna, care se indrepta dinspre Brasov spre Bucuresti, a intrat pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu un autobuz care venea din sens opus si in care se aflau zece militari.

Cei zece militari veneau din Afganistan.

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, accidentul s-a produs in jurul orei 5:00.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, Ciprian Sfreja, a declarat ca in urma impactului si-a pierdut viata soferul microbuzului, iar alte patru persoane din aceeasi masina au fost grav ranite.

El a precizat ca la fata locului s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD si trei ambulante. Interventia echipajului de descarcerare, care s-a desfasurat la o temperatura de minus 20 de grade Celsius, a durat aproximativ o ora si jumatate. Toti ranitii au fost transportati cu ambulantele la Spitalul Judetean Brasov.

×