x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident pe DN9, în Bihor: Un mort şi 11 răniţi, după ce un microbuz s-a răsturnat într-un şanţ

Accident pe DN9, în Bihor: Un mort şi 11 răniţi, după ce un microbuz s-a răsturnat într-un şanţ

18 Ian 2012   •   05:31
Accident pe DN9, în Bihor: Un mort şi 11 răniţi, după ce un microbuz s-a răsturnat într-un şanţ

O persoana a murit, iar alte unsprezece au fost ranite, in aceasta dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat intr-un sant. accidentul s-a produs pe DN 9, in afara localitatii bihorene Tarcea.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Bihor, Alina Dinu, accidentul s-a petrecut in jurul orei 6.30, dupa ce soferul unui microbuz plin cu pasageri a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a raturnat intr-un sant. Alina Dinu a mai declarat ca microbuzul venea din Germania si era supraincarcat, in conditiile in care are o capacitate de 8 + 1 locuri..

Cameria Rosca, purtator de cuvant al ISU Bihor, a declarat ca doi dintre raniti sunt in stare grava. Persoanele ranite au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Oradea.

La fata locului au intervenit mai multe echipaje ale ISU si ambulante. Autoritatile au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului.

×