x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident rutier cu două TIR-uri, în Hunedoara

Accident rutier cu două TIR-uri, în Hunedoara

09 Feb 2019   •   19:05
Accident rutier cu două TIR-uri, în Hunedoara

Şoferul unui camion TIR a suferit mai multe traumatisme şi a ajuns la spitalul judeţean din Deva după ce a fost implicat, sâmbătă după-amiază, într-un accident de circulaţie pe DN7, în localitatea Simeria Veche, în care a lovit din spate un alt autotren care circula regulamentar în faţa sa.
"Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un conducător auto în vârstă de 27 de ani, în timp ce conducea un autotren pe direcţia Deva-Orăştie, pe fondul nepăstrării distanţei în mers faţă de un alt autotren, aflat în faţa sa, l-a lovit în partea din spate", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Carla Strujan.
Echipele de intervenţie au reuşit să-l scoată pe şofer din cabină şi după ce i-au acordat primul ajutor l-au transportat la spitalul judeţean din Deva pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.
"Bărbatul prezenta un traumatism toracic, unul cranio-cerebral şi o contuzie de bazin", a informat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.
Circulaţia la locul accidentului s-a desfăşurat pe un singur sens, alternativ, până la finalizarea cercetărilor la faţa locului. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident