x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident rutier cu două victime, în județul Suceava! Șoferița avea permisul suspendat

Accident rutier cu două victime, în județul Suceava! Șoferița avea permisul suspendat

27 Dec 2015   •   15:35
Accident rutier cu două victime, în județul Suceava! Șoferița avea permisul suspendat

O tânără în vârstă de 21 de ani din comuna suceveană Grăniceşti, cu permisul de conducere suspendat, a fost reţinută de poliţişti, după ce a produs un accident rutier, iar două persoane din autoturismul pe care-l conducea au fost rănite, se arată într-un comunicat remis AGERPRES, duminică, de Biroul de presă al IPJ Suceava.

Potrivit sursei citate, sâmbătă seara, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, la intrarea în localitatea Salcea, într-o curbă deosebit de periculoasă, tânăra de 21 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de mai multe ori de un parapet de protecţie, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei tinere în vârstă de 19 ani, din comuna Dumbrăveni, pasageră în autoturism, rănirea uşoară a conducătoarei auto şi a unui tânăr de 21 de ani, din comuna Dumbrăveni, şi el pasager în autoturism.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că tânăra are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a dispus reţinerea suspectei pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de "vătămare corporală din culpă" şi "conducerea unui autovehicul cu permisul de conducere suspendat", fiind încarcerată în arestul IPJ Suceava.

Sursa - Agerpres

×
Subiecte în articol: judetul suceava permis auto accident auto