x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ACCIDENT la ieşirea din Bucureşti, în zona Băneasa. Traficul a fost reluat - UPDATE

ACCIDENT la ieşirea din Bucureşti, în zona Băneasa. Traficul a fost reluat - UPDATE

25 Iul 2013   •   09:45
ACCIDENT la ieşirea din Bucureşti, în zona Băneasa. Traficul a fost reluat - UPDATE
UPDATE 11:47 - Traficul rutier a fost reluat pe cele trei benzi ale DN1, la ieşirea din Bucureşti către Ploieşti, în zona Băneasa, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Din cauza unui accident rutier, în care a fost rănită o persoană, timp de două ore circulaţia s-a desfăşurat doar pe o bandă (banda numărul unu).
-----------------------------------------------

Traficul rutier este întrerupt pe DN1, la ieşirea din Bucureşti către Ploieşti, în zona Băneasa, din cauza unui accident rutier, în care a fost rănită o persoană.

Conform primelor informaţii primite de la faţa locului, un autoturism care circula dinspre Ploieşti spre Bucureşti a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

"O femeie care conducea un autoturism Renault Clio pe sensul de intrare în Bucureşti a pierdut controlul maşinii, nu se ştie din ce cauză, a sărit bordura despărţitoare şi a intrat pe sensul opus, lovind o autoutilitară", a precizat pentru Agerpres Andrei Codău, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Femeia a fost rănită grav în impact.

Traficul rutier este foarte intens pe DN1 la limita cu judeţul Ilfov, pe sensul de intrare în Capitală, fiind reluat pe toate benzile, după ce joi dimineaţă s-a circulat pe o bandă din cele trei existente, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, o persoană a fost rănită grav iar două uşor. Cauza probabilă a accidentului a fost neasigurarea la schimbarea benzii de circulaţie.

×