x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident: Un mort şi un rănit, după ce un autoturism s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui, în apropiere de Feteşti

Accident: Un mort şi un rănit, după ce un autoturism s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui, în apropiere de Feteşti

02 Iun 2019   •   11:20
Accident: Un mort şi un rănit, după ce un autoturism s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui, în apropiere de Feteşti

O persoană a murit, iar alta a fost rănită, după ce un autoturism s-a răsturnat duminică, pe Autostrada Soarelui, în apropierea localităţii Feteşti, potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa.

Conform sursei citate, după răsturnarea maşinii, o persoană a fost proiectată pe carosabil, încercările cadrelor medicale de a o resuscita fiind zadarnice. Cea de a doua victimă a accidentului rutier a fost transportată, în stare de conştienţă, la Spitalul din Feteşti.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că autoturismul circula pe banda a doua de mers, către Constanţa, iar şoferul a pierdut controlul direcţiei, a intrat cu maşina în parapetul despărţitor şi s-a răsturnat. În urma celor petrecute, pasagera de pe locul din dreapta-faţă a murit, iar conducătorul auto a fost rănit.

Conform Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, accidentul s-a produs pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la km 157, în zona localităţii Feteşti, judeţul Ialomiţa, pe sensul spre litoral. Un elicopter SMURD a fost solicitat pentru preluarea unei victime, traficul fiind întrerupt pentru aproximativ 15 minute, până la decolarea aeronavei.

AGERPRES

×