x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accidentul în care a fost implicat Ştefan Bănică este cercetat de poliţişti

Accidentul în care a fost implicat Ştefan Bănică este cercetat de poliţişti

11 Sep 2011   •   21:00

Accidentul in care a fost implicat Stefan Banica Jr., vineri, pe Bulevardul Barbu Vacarescu din Capitala, este cercetat de politistii de la Rutiera, dupa ce tanara vinovata de ciocnire a mers la spital pentru ingrijiri, iar conform procedurii unitatea sanitara trebuia sa sesizeze politia.

Purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu, a declarat duminica pentru MEDIAFAX ca accidentul a avut loc vineri, in jurul orei 18.00, pe Bulevardul Barbu Vacarescu din Capitala.

Accidentul s-a produs din cauza unei tinere de 26 de ani, care conducea pe Bulevardul Barbu Vacarescu spre Soseaua Stefan cel Mare si, la un moment dat, a vrut sa intre pe celalat sens, insa nu s-a asigurat inainte de a vira de pe banda trei si a intrat in masina condusa de Stefan Banica, a precizat Ioana Stancu.

In urma accidentului, acestia au hotarat de comun acord sa incheie un formular de constatare amiabila. Ulterior, in seara aceleiasi zile, tanara a mers la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala pentru investigatii medicale, iar reprezentantii unitatii sanitare au anuntat politia, potrivit proceduri.

Stefan Banica Jr, tanara vinovata de producerea accidentului si o alta persoana aflata in masina acesteia au fost chemati sa dea declaratii la politie vineri seara.

Politistii de la Rutiera au intocmit acte premergatoare in acest caz, a precizat Ioana Stancu. Ea a mai spus ca in urma accidentului tanara a suferit o contuzie in zona fetei, nefiind necesara internarea ei.

Potrivit unui comunicat al cabinetului individual de avocat Barbu Mihail Constantin, care il reprezinta pe Stefan Banica Jr., artistul si femeia care conducea celalalt vehicul implicat in accident "au ajuns la o intelegere amiabila, conducatoarea autoturismului respectiv recunoscandu-si vina".

"Pentru evitarea oricaror speculatii ulterioare, in aceeasi zi domnul Stefan Banica si conducatoarea celuilalt autoturism au fost la politie, unde au facut declaratii legate de incident. Nu avem cunostinta despre alte verificari si oricum nu le vedem utilitatea in conditiile in care domnul Stefan Banica a fost victima, iar nu autorul, acestui accident rutier", se mai spune in comunicatul remis MEDIAFAX.

Stefan Banica Jr. preciza vineri seara, intr-un comunicat de presa remis agentiei MEDIAFAX, ca a avut un accident de circulatie minor, in care nu au fost victime, in aceeasi seara, in Capitala, cantaretul declarand ca sarbatoreste ziua fiicei sale pe care o cheama si Ana.

"Nu s-a intamplat nimic grav, ci a fost o ciocnire usoara, cineva m-a lovit lateral, important e ca suntem sanatosi cu totii", a spus Stefan Banica, vineri seara. "Suntem la ziua fetitei noastre, pe care o cheama si Ana", a adaugat acesta.

Stefan Banica Jr., in varsta de 43 de ani, este cantaret de muzica usoara si rock si actor.

×