x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accidentul lui Chițoiu, „promovat”

Accidentul lui Chițoiu, „promovat”

de Mariana Zaharia    |    07 Ian 2020   •   09:42
Accidentul lui Chițoiu, „promovat”
Sursa foto: ISU Arges

Anchetatorii vor cere desfășurătorul telefonului lui Daniel Chițoiu din ziua accidentului în care a fost implicat, ne-au dezvăluit ieri surse din anchetă. Motivul este că unii martori susțin că politicianul ar fi vorbit la telefon în momentul producerii tragediei.

O expertiză va arăta care dintre cei doi șoferi a fost vinovat. Un bărbat care conducea mașina din spatele autoturismului lui Chițoiu a spus că politicianul a intrat pe contrasens. Tot ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș au anunțat că au preluat dosarul de la colegii lor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

„Dispoziția de preluare a cauzei la unitatea de Parchet ierarhic superioară are în vedere intensa reflectare în mass-media la nivel național și local, ca urmare a consecințelor grave ale accidentului rutier cercetat (...) și a calității de membru în organele de conducere ale unei formațiuni politice a unuia dintre conducătorii auto implicați în accident”, a explicat conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

×