x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Acuzarea lui Guru

Acuzarea lui Guru

17 Aug 2004   •   00:00

Gregorian Bivolaru este inca de negasit dupa trei luni si jumatate de la prima sa arestare preventiva. Este dat in urmarire generala si de curand a fost trimis in judecata pentru un numar impresionant de infractiuni de natura sexuala.

MIRUNA PASA

Dosarul lui Grig dezvaluie un adevar monstruos. Copile de 15, 16 ani au fost de-a lungul timpului corupte de liderul MISA si atrase in tot felul de orgii si perversiuni sexuale. Rupte de familii si cazute sub influenta lui Guru, fetele erau transformate in adevarate instrumente sexuale. Scara normala de valori pe care ar fi trebuit copilele sa o aiba in adolescenta era tranformata in manuale despre sex si urinoterapie. Potrivit rechizitoriului, prin repetatele acte "educative" administrate de guru minorele au inceput sa vada lesbianismul si sexul in grup ca pe niste jocuri, perversiunile ca pe dovezi de iubire si instrumentele sexuale ca pe lucruri obisnuite pe care trebuie sa le utilizeze o fata. Trei sunt cele care in acest rechizitoriu au devenit persoane vatamate: Madalina, Agness si Ilinca.

MADALINA. Cazuta sub influenta lui Guru, ea este si acum de negasit. Minora, in varsta de 17 ani, a fost gasita de anchetatori in urma unei perchezitii domiciliare. Era in pat alaturi de colega de camera Mirona, imbracata extrem de sumar, sustine rechizitoriul. Initial, la Parchet Madalina a facut plangere penala impotriva lui Grig Bivolaru. Il acuza pe acesta de perversiuni si acte sexuale incepute inca din toamna lui 2001, atunci cand ea avea doar 15 ani. Il cunoscuse pe "profesorul de yoga" la tabara de la Costinesti. Unul dintre martori declara, sub protectia schimbarii numelui, ca in acea toamna Madalina a vizitat de trei ori iatacul de nebunii sexuale amenajat special pentru liderul spiritual. L-a auzit pe Guru recomandandu-i copilei "vibratorul si bilutele vaginale pentru ca pe viitor sa nu mai aiba dureri cand fac amor impreuna si pentru a-si imbunatati performantele sexuale", sustine rechizitoriul. A fost adusa in Bucuresti, unde tinerele locuiau alaturi de alti membri MISA in asa-numitele "ashram". Primea cadouri si bani, excursii in strainatate, dar era si certata cand nu-si invata lectiile sexuale cu colega Mirona sau in grup cu alte tinere practicante yoga.

AGNESS SI ILINCA. Au formulat plangere in mai 2004, acuzandu-l pe Guru de acelasi tratament. Fusesera luate din familie, aduse in "ashram-uri" si initiate in perversiunile sexuale ale lui Guru. Aveau 15 si 16 ani. Agness era din Deva, dar l-a cunoscut pe Grig in vara lui 1999 la Bucuresti, cu ocazia unei "spirale", iar apoi totul a fost o problema de timp. Guru a initiat-o de trei ori in tainele sexului tantric. Ilinca este din Iasi. Guru a observat-o si a chemat-o la Bucuresti. Dupa ce isi satisfacea poftele sexuale, Guru o ametea pe copila cu bani si cadouri. Ilinca a declarat ca dupa primul act sexual Grig i-a dat 1.200.000 de lei, un deodorant, un ruj, un fard, un rimel, un slip si o caseta cu muzica tehno. Amandoua s-au constituit parti civile impotriva lui Guru, cu suma de 5 miliarde de lei pentru suferintele morale la care au fost supuse.

Convorbirile lui Guru cu Madalina

  • 19.07.2003, discutie telefonica purtata cu Madalina. Ii preda tainele urinoterapiei in timpul unui act sexual:

    TRAIRI MORTALE

    "Pe urma bei mereu ca daca dupa aceea, dupa ce faci, iar bei si iar bei, pana la urma sa stii ca o sa incepi ... o sa vezi ce stari extraordinare o sa ai daca o sa incepi sa te joci asa. Or sa-ti apara niste trairi mortale... mai ales cand o sa poti sa faci in timp ce te mangai. Eu cu gurita in interiorul ioniului la tine"

    ANTRENAMENTE

    "... Ca sa te antrenezi si tu, sa poti sa te joci cu pipi, ca vezi ca de atata timp nu reusesti. Implinesti in curand un an si tot nu ai reusit. Ar trebui un pic sa te mai antrenezi cu Mirona... Cu cat faci mai mult, cu atat ai sa fii mai antrenata"

  • 19.07.2003, Guru o sfatuieste pe Madalina sa-si coopteze in jocurile erotice prietene din copilarie:

    DEJA EXPERTA

    "Cred ca acum o sa te joci cu ea... mult mai senzual. Cred ca ai sa o uimesti. Esti deja experta in arta amorului"

  • 19.07.2003, Guru o convinge pe Madalina ca a cunoscut-o cu mult inainte de intalnirea fizica:

    IN ASTRAL

    "... nu-ti aduci aminte cand ti-am spus ca noi ne-am... am facut dragoste si inainte in astral... am sa mor din cauza iubirii! Am sa ma sinucid din cauza orgasmelor! Am sa mor facand pipi ..."

  • 20.07.2003, discutie despre ritualul "dansul Shakti", menit sa dezinhibe tinerele de prejudecati sexuale:

    DEZBRACA-TE!

    "Trebuia ca una dintre fete sa intre in cerc si sa fie adorata si mangaiata, si sarutata de celelalte, ca si cum ar fi o shakta perfecta... am fost prima..., au inceput sa ma dezbrace, sa ma pupiceasca, au ajuns la sanutii mei si simteam asa, ca ma electrocutez toata... intrau asa, toate in mine, si parca puteam sa le iau pe toate..., au fost si alte fete..., erau asa de inhibate... si am zis, parca vorbeai asa prin mine..., dezbraca-te sa vedem cat de minunata esti! si am inceput sa ne dezbracam toate..., si cand ne-am ridicat in picioare, ne-am imbratisat toate si am observat ca eram dezbracate complet!... chiar le-am sarutat pe toate asa si eram atat de fericita ca pot sa le ating..."
  • ×
    Subiecte în articol: observator mădălina guru