x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adevărata artă a războiului

Adevărata artă a războiului

de Cristiana Stamatescu    |    20 Iul 2009   •   00:00
Adevărata artă a războiului

Vreţi să aflaţi cum să vă subjugaţi adversarii, să vă ţineţi aproape prietenii şi să stăpâniţi adevărata Artă a Războiului? Atunci nu rataţi noua carte de la Săptămâna Financiară, "Sun Tzu era un biet mototol".



Pe câmpul de luptă al locului de muncă modern se poartă în surdină un nemilos război corporatist. în lumea afacerilor, scrupulele sunt o piedică, iar cinismul este calitatea supremă a oricărui manager de succes.

PLANIFICARE MINUŢIOASĂ
5061-97310-suntzucoperta.jpgStanley Bing vă învaţă care este calea către victorie, prezentându-vă o serie de strategii de supravieţuire şi de luptă up-to-date pentru o lume a secolului al XXI-lea în care duşmanii sunt mai numeroşi ca niciodată. O planificare minuţioasă a acţiunilor, o permanentă grijă pentru anticiparea reacţiilor tuturor celor implicaţi în scenariile astfel construite, un spirit de observaţie bine dezvoltat şi o minte care funcţionează proactiv sunt lucrurile de care orice contemporan are nevoie pentru a câştiga bătăliile nesângeroase, dar foarte dure ale lumii în care trăim.

Scrisă într-un stil deschis şi plăcut, cu numeroase ironii şi giumbuşlucuri de limbaj, "Sun Tzu era un biet mototol" este o lectură în egală măsură utilă şi plăcută, care reuşeşte performanţa de a destinde şi de a pune în gardă în acelaşi timp.

×
Subiecte în articol: mass-media