x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adolescent de 14 ani din Constanţa, arestat preventiv pentru violarea unui copil de un an

Adolescent de 14 ani din Constanţa, arestat preventiv pentru violarea unui copil de un an

de Agerpres    |    06 Iun 2014   •   17:09
Adolescent de 14 ani din Constanţa, arestat preventiv pentru violarea unui copil de un an

Un adolescent de 14 ani, din localitatea constănţeană Lumina, a fost arestat preventiv vineri pe o perioadă de 30 de zile pentru viol, faptă comisă asupra unui copil în vârstă de un an.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa au declarat că minorul agresor a avut de mai multe ori de-a face cu poliţia şi provine dintr-o familie ai căror membri au avut şi ei astfel de probleme.

Oficiali ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au informat, printr-un comunicat remis presei, că inculpatul a comis infracţiunea la locuinţa din Lumina a copilului, ameninţându-i cu un cuţit pe fraţii minori ai acestuia pentru a nu interveni.

"Din probele administrate până în acest moment în cauză, în sarcina inculpatului s-a reţinut faptul că în data de 08.03.2014, a pătruns în locuinţa persoanei vătămate A.A. în vârstă de 1 an şi 4 luni din Lumina, jud. Constanţa, unde, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa, în prezenţa fraţilor minori ai persoanei vătămate, pe care i-a ameninţat cu un cuţit pentru a nu interveni, a întreţinut raport sexual oral cu persoana vătămată şi a încercat să întreţină un raport sexual anal cu aceasta", au menţionat procurorii.

×
Subiecte în articol: viol constanta