x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O călătorie în Polonia, oferită ca premiu brăileanului care va adopta cei mai mulţi câini comunitari

O călătorie în Polonia, oferită ca premiu brăileanului care va adopta cei mai mulţi câini comunitari

de Agerpres    |    06 Mar 2014   •   17:04
O călătorie în Polonia, oferită ca premiu brăileanului care va adopta cei mai mulţi câini comunitari
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

O călătorie de o săptămână în Polonia este oferită ca premiu celui care va adopta cei mai mulţi câini comunitari, într-un concurs organizat la Brăila, în cadrul campaniei "Mai puţini câini pe stradă".

Intitulat "Întâmplări cu bunici despre câini şi pisici", concursul este organizat de Asociaţia "Iniţiativa Cetăţenilor Seniori", Primăria Brăila, Uniunea Judeţeană a Seniorilor în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană "Panait Istrati" şi are drept scop promovarea adopţiilor de câini din adăposturi.

Potrivit organizatorilor, concursul se adresează copiilor între 6 şi 14 ani, care trebuie să formeze o echipă împreună cu un adult în vârstă de cel puţin 50 de ani din familie sau de la şcoala unde învaţă.

Concursul este unul civic de desen şi colaje, iar pentru a putea intra în competiţie concurenţii trebuie să adopte cel puţin un câine aflat în adăpostul Primăriei Brăila.

"Cu cât sunt realizate mai multe adopţii, cu atât punctajul este mai mare. Fiecare adopţie primeşte 40 de puncte. Adopţia este gratuită, câinii sunt înregistraţi, vaccinaţi, deparazitaţi, sterilizaţi şi au carnet de sănătate", se arată în regulamentul concursului.

Premierea este programată pe 18 martie, iar premiul special constă într-o călătorie de o săptămână în Polonia, oferită de Asociaţia "Iniţiativa Cetăţenilor Seniori", un ghiozdan cu rechizite şi bilete la teatru, oferite câştigătorilor de către Primăria Brăila.

×
Subiecte în articol: caini comunitari maidanezi Braila