x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adrian Inimaroiu, trimis in judecata

Adrian Inimaroiu, trimis in judecata

09 Iun 2005   •   00:00

Primarul Sectorului 4, Adrian Inimaroiu, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu in forma calificata. Surprinzator este faptul ca edilul nu stie nici de data aceasta nimic.



  • de MONICA C. ANDREI, MIRUNA PASA

  • MISTER. Primarul Sectorului 4 zice ca nu stie nimic
    "Am aflat din presa. Acest dosar este un mister pentru mine. N-am fost instiintat oficial, cu toate ca am solicitat in scris Procuraturii sa-mi trimita citatiile la primarie, sa nu mai dea vina pe Posta. Avocatii mi-au spus ca nu s-a respectat procedura", ne-a spus edilul Sectorului 4.

    PROCEDURA. Cristian Ene, avocatul lui Inimaroiu, ne-a declarat ieri ca procurorii nu au respectat procedura obligatorie a prezentarii materialului de urmarire penala inainte de trimiterea in judecata. "Pe 18 mai, noi am cerut o noua expertiza, pentru ca cea realizata deja era contradictorie. Asteptam inca sa ni se comunice decizia Parchetului cu privire la cererea noastra si abia apoi sa fim chemati pentru prezentarea materialului de urmarire penala in forma sa finala. Am aflat cu surprindere ca in doi timpi si trei miscari clientul meu a fost trimis in judecata, desi noi cerusem probe noi", a preciza avocatul Ene. In aceste conditii, magistratii Judecatoriei Sectorului 4 ar putea dispune retrimiterea dosarului la Parchet, pentru ca nu a fost respectata procedura legala a urmaririi penale.

    ACUZATII. Inimaroiu este acuzat ca, in fosta sa calitate de consilier al Consiliului Local al Sectorului 4, a facut parte din Comisia de vanzare a spatiilor comerciale. In aceste conditii, alaturi de alti patru membri ai comisiei, el ar fi prejudiciat bugetul local cu aproximativ 400.000 de euro. Este vorba despre doua spatii din Aleea Castanilor si din Piata Straduintei.

    "Lucrurile nu sunt asa cum le cunosc procurorii . Este vorba de un singur spatiu, nu de doua, iar presupusul prejudiciu nu este de 400.000 de dolari, ci este de cinci ori mai mic" - Adrian Inimaroiu, in interviul acordat ieri Jurnalului National

    ×
    Subiecte în articol: observator