x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Răzvan Petrescu, copilotul lui Adrian Iovan, operat cu succes

Răzvan Petrescu, copilotul lui Adrian Iovan, operat cu succes

27 Ian 2014   •   16:44
Răzvan Petrescu, copilotul lui Adrian Iovan, operat cu succes
Sursa foto: Răzvan Petrescu, copilotul lui Adrian Iovan, operat cu succes

Copilotul Răzvan Petrescu, rănit în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, a suferit, luni, o intervenţie chirurgicală la piramida nazală şi la femur, iar operaţia a decurs "foarte bine".

Dan Petrescu, tatăl copilotului, a declarat Răzvan Petrescu ar putea fi operat şi la bazin, dar nu se ştie când va avea loc această intervenţie. "Am vorbit cu medicul şi doar două cuvinte am vrut să aud. Mi-a spus că operaţia a decurs foarte bine şi e ok. Nu am alte amănunte. A fost operat la piramida nazală şi la un femur. Mi s-a spus că ar putea fi operat la bazin, dar nu ştiu când, în funcţie de starea lui de recuperare. Poate săptămâna asta, dar nu se ştie exact", a spus Dan Petrescu.

Intervenţia chirugicală efectuată, luni, de o echipă multidisciplinară de medici de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj, a durat peste trei ore. Tot luni, directorul de îngrijiri al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj, Monica Costin, a declarat că starea de sănătate a celorlalţi trei răniţi în accidentul aviatic din Munţii Apuseni este bună.

×