x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adrian Iovan ar fi cerut amânarea zborului, după ce s-ar fi identificat probleme la inspecţia tehnică - surse

Adrian Iovan ar fi cerut amânarea zborului, după ce s-ar fi identificat probleme la inspecţia tehnică - surse

de Mediafax    |    21 Ian 2014   •   16:43
Adrian Iovan ar fi cerut amânarea zborului, după ce s-ar fi identificat probleme la inspecţia tehnică - surse

Adrian Iovan ar fi cerut amânarea zborului de luni, după ce ar fi fost identificate unele probleme, la inspecţia tehnică a aeronavei, însă medicii au fost de acord să plece spre Oradea, pentru că transplantul era urgent, pilotul spunând: "Măcar să trecem de zona muntoasă", susţin surse medicale, scrie Mediafax.

Sursele citate au precizat că Adrian Iovan ar fi cerut o amânare a zborului de la Bucureşti la Oradea, pe motiv că la inspecţia tehnică ar fi fost sesizate unele probleme. Cu toate acestea, medicii ar fi fost cu toţii de acord să se urce în aparatul de zbor, în condiţiile în care transplantul trebuia făcut de urgenţă. În aceste condiţii, pilotul Adrian Iovan ar fi spus: "Măcar să trecem de zona muntoasă".

Pilotul Adrian Iovan şi Aurelia Ion, studentă în anul V la Institutul Medico-Militar din Bucureşti, şi-au pierdut viaţa după ce avionul de mici dimensiuni, de tip BN2, la bordul căruia se afla un echipaj medical, a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

×