x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adrian Năstase: Revoluţia portocalie a murit, un nou slogan al PSD: "Ei cu ei, dar mai bine fără ei"

Adrian Năstase: Revoluţia portocalie a murit, un nou slogan al PSD: "Ei cu ei, dar mai bine fără ei"

19 Noi 2008   •   00:00

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a anunţat, marţi, la mitingul de lansare a candidaţilor PSD-PC din Bucureşti, că revoluţia portocalie a murit în Capitală, el propunând un nou slogan pentru PSD: "Ei cu ei, dar mai bine fără ei".



Năstase a spus că Traian Băsescu a adus haosul în România şi a arătat, totodată, că el are încredere în Mircea Geoană şi în guvernul pe care acesta îl va conduce după alegeri.

Fostul premier a precizat că România a avut parte de patru ani de haos şi scandal şi că sigla "Dreptate şi Adevăr" a reprezentat o eroare pe care România o plăteşte foarte scump.

Potrivit lui Năstase, Guvernul care a venit acum patru ani pe "un tsunami din Asia" va pleca pe un val de nemulţumiri.

"România are nevoie de PSD. Revoluţia celor trei trandafiri trebuie să pornească din Bucureşti", a adăugat Năstase.

El a spus că nu a fost un mare admirator al lui Marian Vanghelie, liderul PSD Bucureşti, dar îl respectă pentru modul cum luptă în Capitală.

"Felul în care Marian Vanghelie se bate în Bucureşti ne dă şansa să spunem că puterea portocalie trebuie să plece ea însăşi în istorie", a arătat Năstase.

Adrian Năstase a mai spus că propune un slogan pentru Bucureşti şi pe plan naţional: "Ei cu ei, dar mai bine fără ei".

Fostul premier l-a ciriticat pe preşedintele Traian Băsescu susţinând că a adus haosul în România şi a avut "lipsa de eleganţă" de a veni la o reuniune a PSD pentru a da sfaturi social-democraţilor.

El a arătat că social-democraţii trebuie să-i pregătească lui Băsescu o "ieşire" în 2009, prin care să preia conducerea responsabilă a României.

La acelaşi eveniment, preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a prezentat mesajul electoral pe care formaţiunea sa îl va afişa în continuare, acesta fiind "D.A. Te-au furat în ultimii patru ani", precizând că acesta îl continuă pe cel cu textul "Ei cu ei - PD-L. Noi cu voi - PSD".
Mediafax

×
Subiecte în articol: romania psd nastase