x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adrian Năstase, vizitat de familie la penitenciar. Andrei: "Nu ne-am revenit încă după condamnare. E ca un vis urât"

Adrian Năstase, vizitat de familie la penitenciar. Andrei: "Nu ne-am revenit încă după condamnare. E ca un vis urât"

09 Ian 2014   •   09:26
Adrian Năstase, vizitat de familie la penitenciar. Andrei: "Nu ne-am revenit încă după condamnare. E ca un vis urât"

Adrian Năstase a fost vizitat, astăzi, de soţia sa Dana şi de cei doi fii, Mihnea şi Andrei. La fostul premier au intrat însă doar Dana Năstase şi Mihnea, având în vedere că la vizită au putut intra doar două persoane.

"Data viitoare voi merge ori împreună cu mama, ori împreună cu fratele. O să vedem. Va fi o perioadă complicată, dar o să trecem peste asta. Nu ne-am revenit încă după condamnarea tatălui meu. E ca un vis urat, dar o să ne revenim şi o să ne obişnuim cu situaţia. Este o perioadă lungă, nu este deloc uşor, dar asta este. Nu avem prea multe de spus. Eu totuşi mă bucur că suntem sănătoşi, că suntem o familie unită. Dacă reuşim să rămânem aşa, vom trece peste absolut orice. Multă lumea este alături de noi. N-avem ce să facem, trebuie să fim puternici şi să mergem înainte", a declarat Andrei Năstase.

Adrian Năstase a fost încarcerat, luni seară, la Penitenciarul Rahova.

Adrian Năstase a fost acuzat în acest caz că, în perioada 2002 - 2004, în calitate de premier, ar fi primit, în mod direct şi prin intermediul soţiei sale, Dana Năstase, foloase necuvenite în valoare de aproximativ 630.000 de euro. Aceste foloase constau în contravaloarea unor bunuri importate din China şi cheltuielile aferente acestor importuri, precum şi contravalorea unor lucrări efectuate la imobilele lui Năstase din localitatea Cornu şi din Bucureşti.


×