x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adrian Sobaru: Vreau să existe o speranţă, dar noi avem speranţa ucisă

Adrian Sobaru: Vreau să existe o speranţă, dar noi avem speranţa ucisă

06 Ian 2011   •   23:49

“Mă doare de când am văzut că nu mai există speranţă pentru copii, nu se mai vede luminiţa. Lumea trebuie să înţeleagă că nu trebuie să facă gesturi ca al meu. Eu tremuram, nici nu mai ştiu ce am făcut", a declarat Adrian Sobaru, în lacrimi, la Sinteza Zilei. 

Adrian Sobaru a motivat gestul comis în PArlament ca fiind o revoltă faţă de ceea ce se întâmplă în acest în România. 
"Banuiesc că nu sunt singurul, primul sau ultimul. Începem să nu scoatem capul afară pentru că ne e frică pentru ziua de mâine, devenim roboţi. Să nu ai dreptul să spui nimic este rău pentru societate".  
“Mă doare pentru că am început să devenim nişte numere, ei nu gândesc că a da un om afară din servici nu însemnă să pierzi un salariu, în cazul meu înseamnă să pui o familie în imposibilitatea de a trăi. Nu vreau să înţeleagă lumea că am făcut gestul pentru mine, ci pentru că vreau să existe o speranţă pentru copiii noştri. Hoţia şi virtutea e o minciună în ţara asta, e mai bine să nu le mai ai”.

Adrian Sobaru a explicat cum se descurcă familia sa din punct de vedere financiar şi s-a declarat enervat de măsurile de austeritate, luate"cu zâmbetul pe buze". 

“Cu o familie de 6 persoane avem 3.000 de lei, scăzând medicamentele mai rămân 300 de lei de persoană, pentru o lună de zile. Vreau să existe o speranţă, dar noi avem speranţa ucisă. Dar când se ia câte o măsură parcă se ia cu zâmbet aşa, a început să mă enerveze acest zâmbet”. 

Adrian Sobaru a ţinut să mulţumească personalului din spital, care l-a îngrijit. “Acum zâmbim, ne luăm bombonelele, mulţumesc mult personalului din spital pentru că au avut grijă de mine, au fost extraordinari”, a spus el.

×
Subiecte în articol: adrian sobaru