x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adrian Stănculea, șeful ATI de la Spitalul de Arși: "De ce nu ne întrebați și ce s-a întâmplat cu muncitoarea arsă la Brașov?!”

Adrian Stănculea, șeful ATI de la Spitalul de Arși: "De ce nu ne întrebați și ce s-a întâmplat cu muncitoarea arsă la Brașov?!”

04 Dec 2015   •   16:17
Adrian Stănculea, șeful ATI de la Spitalul de Arși: "De ce nu ne întrebați și ce s-a întâmplat cu muncitoarea arsă la Brașov?!”
Sursa foto: Adrian Stănculea, șeful ATI de la Spitalul de Arși / Captură Video Antena Stars

Medicii din România par că au ajuns la limita răbdării și se comportă ca și cum nu mai au nimic de ascuns.

Au început să dispară în fum iluzii precum faptul că avem cele mai curate județe din România.  Medicii înșiși ne aruncă în față adevărurile reci, scrie Cătălin Tolontan, pe blogul său, tolo.ro.

Citeşte şi Adrian Stănculea, șeful ATI de la Spitalul de Arși: ”Răniții sunt spălați cu apă de la robinet; cu filtru n-are debit"

Precum această întrebare a unui medic: ”Vreți adevărul? De ce suntem bruscați că nu i-am trimis în străinătate pe răniții de la Colectiv, dar nu suntem întrebați ce s-a întâmplat cu muncitoarea arsă în incendiul de la Brașov?!”.

Tăcere.

Vom vorbi imediat și despre acest lucru.

Să le luăm pe rând.

Citeşte şi Medic de la Spitalul de Arși: "I-am salvat dintr-o bombă de foc și au murit într-o bombă cu microbi!"

Ieri, într-o conferință de presă, Spitalul de Arși a confirmat majoritatea lucrurilor dezvăluite, ieri, pentru cititorii Gazetei Sporturilor de doctorul din interior.

”Da, trei răniți de la Colectiv spitalizați la noi au murit din cauza germenilor”, a spus Adrian Stănculea, șeful ATI și purtător de cuvînt al Spitalului de Arși.

E vorba doar de cei care au murit în Spitalul de Arși, dar situația suprainfecțiilor, potrivit lui Stănculea, ”este aceeași în toate spitalele”.

Oficialul spitalului a insistat pe ideea că ”răniții au primit cele mai bune îngrijiri posibile în România, dar evident că nu la nivel european”.

”Am văzut cîteva hîrtii care circulă în spital de la INML. Am senzația că unele familii au realizat ce se întîmplă și au început să solicite informații” - Medic de la Spitalul de Arși
INTERVIU


  • Și la muncitorii arși la Brașov erau bacterii.
  • Exact! Vreți adevărul? De ce sîntem bruscați că nu i-am trimis în străinătate pe răniții de la Colectiv, dar nu sîntem întrebați ce s-a întîmplat cu muncitoarea arsă la Brașov, la nici o săptămînă după incendiul din București?!
  • Iar ce spuneți dvs. e că și acea femeie e tot pacient.
  • Și ea, și cei 200 de mari arși pe care-i avem într-un an aici, în spital! Cine sînt eu să decid că un om de la Colectiv are dreptul să plece în străinătate, iar sutele de amărîți, de oameni săraci, arși într-un an de zile n-au acest drept?! Eu, conform legii, nu pot să scriu în formular să plece pentru că pot să-i ofer îngrijire aici. Aaa, că nu-i pot oferi îngrijire la nivel european, de acord.

  • PS:
    O fabrică de pâine din Braşov a fost afectată de o explozie, în cursul serii de joi - 5 noiembrie, iar muncitoarea respectivă a murit la Spitalul Județean Brașov.

    Citeşte interviul integral, pe tolo.ro!

    ×