x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Agathon vrea minister şi poliţie turistică

Agathon vrea minister şi poliţie turistică

de Toma Roman Jr    |    22 Iul 2012   •   11:17
Agathon vrea minister şi poliţie turistică

Nici nu s-a uscat bine apa marii pe bikineii cadavrului politic Elena Udrea, ca patronii din turismul romanesc au inceput sa se regrupeze. Astfel, Asociatia Patroniolor de Hoteluri din Mamaia, care pana acum pastrau discreta neutralitate, a aderat la Federatia Patronatelor din Turism si Servicii condusa de apropiatul PSD-ului, Dan Matei Agathon.

Cu briza de la Mamaia umflandu-i panzele, domnului in cauza i-a revenit, ba chiar i-a crescut piuitul. Agathon vrea reinfiintarea unui minister de sine statator al turismului sau, in cel mai rau caz, formarea unui Oficiu National de Turism Autonom si afat in subordinea primului-ministru.

Fiindca structura asta ar trebui sa aiba mai multe atributii, prevazatorul fost ministru s-a gandit ca ea ar trebui sa cuprinda si o politie a plajii care sa rada infractiunile marunte, dar si o politie turisica care sa se ocupe cu disciplina in constrctii in zonele cu musafiri, dar si cu combaterea neregulilor din sectorul de servicii.

Domnul Agathon nu s-a pronuntat despre cine ar trebui sa fie seful turismului romanesc independent, dar avem o vaga banuiala ca se gandeste la un om cu nume de clasic al culturii elene.

×