x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aglomeraţie pe DN 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. Ce rute ocolitoare recomandă Poliţia

Aglomeraţie pe DN 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. Ce rute ocolitoare recomandă Poliţia

30 Noi 2012   •   15:49
Aglomeraţie pe DN 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. Ce rute ocolitoare recomandă Poliţia

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, "în judeţul Prahova, traficul rutier este intens pe DN1, pe sensul de mers către Braşov. Se circulă în coloană la intrarea în Comarnic şi la Câmpina, în zona lucrărilor de la kilometrul 93. Pe raza staţiunilor montane autovehiculele rulează cu viteză redusă.".

Poliţiştii mai informează că între Azuga şi Buşteni s-a produs un accident în care au fost implicate trei autovehicule. "Nu au fost victime, însă circulaţia s-a desfăşurat îngreunat până în momentul în care maşinile avariate au fost scoase în afara părţii carosabile. Cauza probabilă a accidentului a fost nepăstrarea unei distanţe corespunzătoare în mers", se arată în comunicat.

Poliţiştii le recomandă şoferilor care se îndreaptă spre Valea Prahovei să aleagă rute ocolitoare. Pentru cei care circulă dinspre Ploieşti către Braşov, ruta ocolitoare este DN 1 A, care face legătura între cele două oraşe pe ruta Vălenii de Munte - Cheia - Săcele.

Centrul Infotrafic anunţă că mâine, 1 Decembrie 2012, "în intervalul orar 13:00-14:00, traficul rutier va fi întrerupt în zona centrală a staţiunii Sinaia (Bd. Carol I), pe timpul desfăşurării paradei militare dedicate Zilei Naţionale. Circulaţia va fi deviată pe DN1 – varianta care trece prin dreptul gării".

×