x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Agresorul româncei ucise la Roma, aplaudat de zeci de italieni

Agresorul româncei ucise la Roma, aplaudat de zeci de italieni

de Veronica Micu    |    19 Oct 2010   •   00:00
Agresorul româncei ucise la Roma, aplaudat de zeci de italieni

Zeci de italieni l-au aplaudat pe Alessio Burtone, agresorul româncei, când acesta a fost transferat în arest. Oamenii au cerut chiar eliberarea tânărului. În vârstă de 20 de ani, cel care a bătut-o pe româncă într-o staţie de metrou din Roma riscă până la 18 ani de închisoare.



Prietenii şi familia lui Alessio Burtone i-au sarit în aparare. “Singurul lucru pe care îl avem este casa. Suntem dispuşi să o vindem ca să despăgubim, cât de puţin, durerea acestei familii! Fiul meu a făcut un gest impardonabil! Dar s-a simţit ameninţat!”, a declarat mama agresorului.

"Mi-e frică de închisoare. Îmi pare rău de ceea ce s-a întâmplat doamnei. Nu m-am aşteptat la aşa ceva", a declarat Burtone înainte de a fi luat de carabinieri şi dus în arest.

Rezultatul autopsiei arată că Maricica Hăhăianu a murit în urma unei lovituri puternice primite în zona cefei.  Necropsia a mai demonstrat că nu există nici o legătură între deces şi modul în care a românca a fost tratată la spitatul din Roma. Rudele femeii i-au acuzat pe medicii italieni că au deconectat-o pe româncă prea devreme de la aparate.

Trupul româncei va fi trimis în România, pentru înmormântare. Primaria Romei a anunţat că va acoperi cheltuielile de repatriere.




×
Subiecte în articol: observator