x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ai adopta o pisică de 18 kilograme? Povestea lui Miau, felina care trebuie să ţină dietă - VIDEO

Ai adopta o pisică de 18 kilograme? Povestea lui Miau, felina care trebuie să ţină dietă - VIDEO

21 Apr 2012   •   15:58
Ai adopta o pisică de 18 kilograme? Povestea lui Miau, felina care trebuie să ţină dietă - VIDEO

In prima faza, Miau a fost dus la un centru de animale din New Mexico, dar acestia nu erau siguri ca pot aduce pisica la o greutate normala si au trimis-o la o clinica speciala din Santa Fe, informeaza Huffington Post.

'Cand te uiti la pisica asta, iti dai seama ca este obeza. N-ai cum sa ratezi acest lucru. Dar este totusi o pisica draguta. Are o fata foarte frumoasa. Doar ca e incredibil de grasa', a spus Ben Swan, reprezentantul centrului de animale.

Miau va fi supus unui regim special pentru a incepe sa dea jos din kilogramele in plus. Scopul este sa slabeasca macar cinci kilograme pentru a putea fi dat spre adoptie . Centrul de animale planuieste sa-i tina la curent pe cei care isi doresc sa adopte pisica prin postarea pe Facebook a modului cum decurge evolutia dietei.

Pisicii adulte cantaresc in mod normal intre doua si sase kilograme. 'Daca intri pe internet vei vedea multe pisici grase, iar asta e din cauza stapanilor care le-au hranit doar cu un singur fel de mancare, carne sau ceva care nu este echilibrat nutritional. Apoi, pisica refuza sa mai manance si altceva si se ingrasa si mai mult', a explicat Swan.

(MediaFax)

×