x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ajutor pentru un bolnav de cancer

Ajutor pentru un bolnav de cancer

de Carmen Preotesoiu    |    17 Iun 2010   •   00:00

La 41 de ani, lui Gheorghe Mitrache i-a fost depistată o tumoare malignă de 7 cm la rinichi. Rinichiul putrezit a fost înlăturat de medici. Dar celulele canceroase se instalaseră deja în trupul său slăbit, ajungând la plămâni. Din cauza bolii, în numai câteva luni, bărbatul a slăbit 40 de kilograme.

"Am făcut mult sport la viaţa mea. Am tras de fiare. Acum am ajuns o epavă. Dacă în trecut ridicam greutăţi de 200 de kilograme, ieri abia dacă am reuşit să ridic o butelie goală. În curte am un atelier de tâmplărie. Aşa îmi câştigam banii. Acum e pe post de bibelou", spune cu voce deznădăjduită Gheorghe Mitrache, tatăl a doi copii: un băiat care se pregăteşte să treacă în clasa a XII-a şi o fată, clasa a V-a.

A mers din doctor în doctor. Medicul de la spitalul din Caracal i-a dat chiar şi interferon. "Ajunsesem în ultimul hal. Mi se lua pielea de pe mine. Nu mai suportam durerea", spune bărbatul. De mai bine de şase luni face cure de chimioterapie. Zilnic înghite zeci de medicamente. A simţit că starea i se îmbunătăţeşte abia când un medic i-a recomandat să încerce un medicament ce se găseşte tocmai în Malaiezia: Ganoderma lucidum. "E un întreg complex de pastile. De două luni le folosesc. Aveam o tuse rea de tot care m-a mai lăsat. Nu puteam sub nici o formă să stau pe spate, nici măcar într-o parte. De când beau medicamentele astea, reuşesc să stau două ore pe spate, după care schimb poziţia. În trecut ajunsesem să dorm în şezut. Problema care a rămas în continuare este că scuip sânge foarte mult."

Bărbatului îi mai ajunge medicamentul Ganoderma lucidum doar pentru trei zile. Cu fiecare zi ce a trecut, banii săi s-au împuţinat. Pentru a rămâne în viaţă are nevoie de sprijin. De ajutor. Pe medicamente a ajuns să cheltuiască lunar aproape 20 de milioane de lei. Pentru cei care vor să-i fie alături, pe numele Gheorghe Mitrache, la BRD, sucursala Caracal, s-au deschis următoarele conturi:
- în RON:
RO12BRDE290SV12194632900
- în euro:
RO90BRDE290SV3020597290.

Pentru mai multe detalii, Gheorghe Mitrache poate fi contactat la numărul de telefon: 0761-63.50.05.

×
Subiecte în articol: observator