x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Al doilea bărbat confirmat cu noul COVID-19, din Iași, este polițist de frontieră

Al doilea bărbat confirmat cu noul COVID-19, din Iași, este polițist de frontieră

11 Mar 2020   •   15:14
Al doilea bărbat confirmat cu noul COVID-19, din Iași, este polițist de frontieră

Bărbatul de 32 de ani, din Iași, confirmat miercuri cu noul COVID-19, este polițist de frontieră, au declarat autoritățile locale, și este posibil ca el să fi călătorit în interes de serviciu în Varșovia, unde a intrat în contact cu un caz confirmat din Polonia.

Carmen Dorobăț, șeful Spitalului de Boli Infecțioase Iași, a declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul de 32 de ani este polițist de frontieră.

Deocamdată nu se știe cum a luat acesta virusul de la un alt caz confirmat din Varșovia, însă, surse locale arată că bărbatul ar fi călătorit în Polonia în interes de serviciu.

„A fost confirmat cel de-al 32 lea caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Este vorba de un bărbat în vârstă de 38 ani din Iași, contact cu un caz confirmat în Varșovia, era în autoizolare din data de 9.03.2020”, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

În cursul zilei de miercuri alte două persoane au fost confirmate cu infecție cu COVID 19. Una dintre ele este un bărbat tot din Iași, iar altul un medic de la Spitalul Gerota din București.

Mediafax

×